Συστήματα μέτρησης Πίνακες ωρομέτρησης ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ "BEV" ME RELAY -ΣΕΙΡΑ KR

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ "BEV" ME RELAY -ΣΕΙΡΑ KR

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ "BEV" ME RELAY -ΣΕΙΡΑ KR

Η σειρά πινάκων KR υλοποιείται με RELAY και δίνει την δυνατότητα εκτόνωσης του συστήματος με δύο τρόπους.

1. KR 1-10 A εκτόνωση με by-pass στην κεντρική στήλη για την αποφυγή υπερθέρμανσης.

2. KR 1-10 AS εκτόνωση αφήνοντας την τελευταία ηλεκτροβάνα ανοιχτή με την βοήθεια θερμοστάτη εκτόνωσης ρυθμισμένος στους 70oC.

Ο κάθε πίνακας έχει την δυνατότητα έως 10 μονάδες. Για παραπάνω μονάδες χρησιμοποιείται πίνακας επέκτασης ER και έτσι μπορούμε να έχουμε όσες μονάδες θέλουμε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πλαστικό κουτί με λιγότερο βάρος και εξωτερικές τρύπες στήριξης για ευκολότερη εγκατάσταση, αλλαγή και συντήρηση. Το πλαστικό κουτί με ειδικά νεύρα για να μην σπάει και άκαυστο υλικό κατασκευής εναρμονίζεται με όλα τα πρότυπα ασφαλείας της Ευρωπαικής ένωσης καθώς και για την αποφυγή διαρροής ρευμάτων και βραχυκυκλωμάτων σε σχέση με τα σιδερένια κουτιά.

KR 1-10 A : Κεντρική εσωτερική πλακέτα με κεντρικό διακόπτη ON-OFF και κεντρικό relay 2 πόλων για by-pass. Ωρομετρητές 7 ψηφίων και ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας στο κουτί. Λειτουργεί με όλες τις ηλεκτροβάνες αυτονομίας.

KR 1-10 AS : Κεντρική εσωτερική ηλεκτρονική πλακέτα με κεντρικό διακόπτη ON-OFF και κεντρικό relay 3 πόλων για να αφήνει την τελευταία ηλεκτροβάνα ανοιχτή. Ωρομετρητές 7 ψηφίων και ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας στο κουτί. Λειτουργεί με όλες τις ηλεκτροβάνες αυτονομίας.

Εγχειρίδιο χρήσης: KR 1-10A.jpg